Post by porgeolenetwee on Feb 23, 2022 12:25:28 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jelly Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jelly Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за генератор кодова за варање ▞▞▞
▞▞▞ Jelly Defense 2022 version ▞▞▞
Одлична игра, заразна и невероватна музика. Волео бих наставак или додатне нивое.
Jelly Defense არკადული euv
Потребан вам је начин да сачувате напредак кроз ниво тако да се можете вратити на њега без губитка свега
Лепо и заразно. Међутим, игра се стално руши усред игре када је превише непријатеља напољу и када се користи "земљотрес" бонус.Користим ТФ Приме па мислим да то није проблем са перформансама. Ажурирајте!
Свидела ми се игра док није дошло ажурирање. Неће се преузети јер га "нисам купио" ? Не бих играо игру да није купљена. Па зар не могу да га ажурирам? Желим РЕФУНД! Једна звезда јер је глупо морам да ставим ни једну ствар да је пошаљем!!!!!!
Мало претешко и кратко
Тако је тако тешко!!!! Нисам добар у овим игрицама, али ми се свиђају!! Олакшајте то мало!!
Прелепо је рендерован и има заиста добар звучни запис, али игра је помало досадна.
Ја сам тврдокорни обожавалац тд-а још од раног Варцрафт-а 3 и тешкоћа ове игре је само подешена за људе који пију кокаин.... иначе импресиван дизајн и игра.
Руши сваки пут након покретања екрана. Разочаравајуће јер стварно желим да играм! ИДЕОС Кс5
Не купују. Игра НЕЋЕ напредовати даље од почетног упутства. Ову игру треба ажурирати или уклонити из Гоогле Плаи продавнице.
Jelly Defense Arcade wxrb
Jelly Defense آرکیڈ apzc
Сила се затвара при покретању. Поправите.
Хвала вам на новом ажурирању. Игра сада нормално почиње и напредак се добро чува у облаку.
Потребан је поврат новца за ужасну игру
Ради пристојно. Ту и тамо мало успори. Што се никада не би смело догодити са Оне Кс . Мех. Деинсталирано.
Забавна игра са одличном графиком, али света краво је нестабилна. Рутински не реагује, замрзава се и/или руши. Никада нисам имао проблема са другим апликацијама, тешко је поверовати да је ово „врхунски програмер“.
Игра је визуелно привлачна, али уопште није изазовна. Потешкоћа лежи у раду са спорим корисничким интерфејсом. Ток рада у игрици је ружан задатак темпирања дугих притисака и превлачења. Прилично јадно. Урадили су добар посао са музиком, колико год да се понавља, и графиком. Пух без садржаја углавном.
Направите мањи апк и преузмите податке из апликације која може да иде на СД картицу. За телефоне са мање меморије није могуће инсталирати.
Стално се руши на мом Ксоом-у. Не чува напредак, сада се прилично не може играти. Штета, добра је игра. Поправите несрећу и ја ћу горе.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Начин на живот mza
Направите моар нивое! Разноликост је кључна
Најбољи у класи
Одлична игра пре него што је мој РАЗР Макк добио ажурирање за андроид јеллибеан. Екран се сада стално правилно окреће наопако и назад. Игра се не може играти. Поправите за јеллибеан и Моторола Дроид РАЗР (Макк).
Не могу више да је играм
Не ради на андроид 4 ИЦС.
Не могу ни да започнем. Управо сам га купио и чак ни не ради
Забавна стратешка игра до последњег нивоа. Као и многе игре, последњи ниво је лудо, глупо луд, захтева памћење са таласа напада и прецизну секвенцу или изградњу куле, продају и обнављање - више личи на развучену Симонову игру, а не на стратешку игру. Али немојте дозволити да вас ово обесхрабри да испробате овај – доста забаве пре последњег нивоа.
Неће радити на Галаки некус-у!!
након што се региструјем, играј игру принудно се прекида
Прилично добар ТД, али пати од проблема са дизајном. Лепа уметност и лака за преузимање и играње. Прилично једноставно. Куполе нису подједнако корисне, неке су прилично бескорисне. Неки нивои су превише тешки. Не постоји начин да се каже колико ће таласа бити, а добијате само кратку информацију о врстама непријатеља који долазе. Тачке на куполи изгледају помало чудно. Не може увек рећи одакле ће непријатељи доћи.
Каже да нема довољно брзине што је БС. Што даје??
Још једна промотивна апликација не ради на Галаки Некус-у. Приказује дев лого, а затим се затвара без да се ништа друго дешава. Промениће оцену када се поправи!
Престао је да ради након ажурирања СГСИИ
Како инсталирати на Самсунг галаки Таб 7 (П1000)? Једина игра коју не могу да инсталирам. Пропада тихо. Притиснем рефундирање - и пише "ставка се не може рефундирати". втф? МОЛИМ ВАС ДАЈТЕ ЈАСНА УПУТСТВА ШТА ЈЕ ПОТРЕБНО ЗА УГРАДЊУ!!!
Просек. Одличан изглед и звук, али су га умањили веома ограничени и понављајући избори у стварној игрици
Апликација покушава да се покрене, али се одмах затвара и сада, иако је прошло само 15 минута откако сам инсталирао, не могу да добијем повраћај новца
Свиђа ми се на мом сгс2, али се не учитава након првог екрана, веома сам разочаран чекајући ажурирање.... 5 звездица када ради...
Одлична игра, али јој је потребно више нивоа. До тада само 3 звездице.
Пре свега, волео сам уметнички стил у овој игрици. Било је апсолутно запањујуће и игра је била одлична. Топло га препоручујем по овом питању. Лоше је одвод у позадини. Инсталирао сам и играо мало игре док ми је телефон био на пуњачу. Престао сам да играм, пустио да се мој телефон напуни до 100%, а затим искључио и отишао у кревет. Ујутро је ова апликација потрошила скоро 40% моје потрошене батерије! Када смо даље истраживали, није једном користио ЦПУ или било шта, али је користио 'магнетно поље' 10 сати. Даље истраживање ме је довело до сазнања да се ово углавном користи у апликацијама за компас или апликацијама којима је потребан приступ компасу. Зашто ово ради у позадини целе ноћи када се апликација ни не користи? Нисам пронашао прихватљиво објашњење и док то не схватим морам да деинсталирам. Штета, стварно ми се допала ова игра.
Jelly Defense Аркади teb