Post by porgeolenetwee on Feb 23, 2022 12:00:48 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Šādas spēles ir dažādi veidi. ... Šodien meitenēm ir dažādas spēles. ... viņa tiešsaistes spēlēs Pou viņš būs pilnīgu rīcības brīvību.
Jauka spēle meitenēm / zēniem / bērniem. Tas nav tāpat kā citas spēles, kuras spēlē vairāk, un mēs to garlaicīgi, bet šajā spēlē jums nav garlaicīgi, jūs spēlējat šo spēli visu dienu. Vislabāk bērniem spēlē ir tas, ka viņi mācās arī par laiku, jo mēs laiku pa laikam rūpējamies, un kad pou guļ vai atpūšas, jūs darāt citu darbu... Šī ir labākā spēle visā pasaulē.. Pou ir pārāk mīļš ..iesaku visiem izmēģināt šo spēli... Viņiem patīk...
Tas bija hits, kad es biju jaunāks, bet tagad tas ir dīvaini. Nav man zināmu reklāmu.
ļoti kaitinošas, kad tas ir aizņemts, un tai ir nepieciešama barība vai vanna
Pou የተለመደ dbhb
Šīs lietojumprogrammas My Talking Tom unikalitāte datoram dažādās izklaidēs. ... Jaunā lietojumprogramma nedaudz atgādina aizraujošu POU spēli,
Met ara suds pedejais
Zīds suds es sāku suds
Stūlba spēle
Reizēm tas avarē un nesaglabā, kad tas avarē. bet tā joprojām ir lieliska spēle.
Man patīk šī lietotne! Es šo spēlēju kopš 3 gadu vecuma! Man tagad paliek 12, Still.. Šī bērnības spēle joprojām paliks manā sirdī! Arī mani brāļi un māsas spēlē šo spēli! Man ļoti patīk viss šajā spēlē! Arī varoņu apvalki ir tik jauki! Es ceru, ka šī spēle turpināsies mūžīgi! Es ceru, ka daudziem bērniem/bērniem šī spēle patiks tikpat ļoti kā man, lai gan... es īsti nezinu, vai šī spēle joprojām tiek atjaunināta, bet dažreiz tā avarē/aizkavējas, tāpēc ceru, ka tā tiks labota
30. līmenī nav jaunu ēdienu UZLABOJIET ŠO SPĒLI, zaudējiet tās spīdumu 50. līmenī = nekad nebūs laba spēle
Man kādreiz ļoti patika šī spēle, bet kaut kādu iemeslu dēļ tā pārstāja darboties manā tālrunī. Ikreiz, kad mēģinu atvērt spēli, ekrāns vienkārši satricina un pēc tam nosūta mani atpakaļ uz mana tālruņa sākuma ekrānu. Lūdzu, izlabojiet to!
Šī spēle ir diezgan jautra, un kā cilvēks ar virtuālo mājdzīvnieku apsēstību varu teikt, ka tā ir unikāla! Iemesls, kāpēc tam piešķiru 2 zvaigznes, ir tāds, ka tas nedod jums augstāku līmeni, un vairumam preču ir nepieciešams ļoti augsts līmenis, piemēram, 80 un 90. Ja nav skaitītāja, jūs nekad nezināt, kad iegūsit nākamo līmeni, un tas ir nomākta. Vēl viena līmeņu problēma ir tā, ka jūs sasniedzat līmeni bez atskaņas vai iemesla. Vienu reizi nolīdzinājos pou barošanai un vienreiz dārza laistīšanai!
Pou应用排名和商店数据| · www.appannie.com/cn/apps/ios/app/575154654... en TonalEnergy Tuner & Metronome App Ranking and Store Data | App Annie.
Stuba spelee
Minūti tas ir jautri, bet pēc 30. līmeņa sasniegšanas nav jauna ēdiena. Liela daļa piederumu ir pieejami tikai pēc 50. līmeņa. Tas agri zaudē savu spīdumu
Šī lietotne ir lieliska! Problēmas nav atrastas (no manis). Bez kavēšanās, nekādas izstumšanas no lietotnes! Jautrs fakts/atgādinājums: klints dash ir aizkavējusies. Bet man ar to viss ir kārtībā. Kas varētu noiet greizi?
Galigs s_ _ s nav iespejams iziet beach volejboll
šī spēle ir lieliska, tā ir ideāli piemērota 5–6 gadus veciem bērniem, lai gan man ir 11 gadi, es nevaru beigt spēlēt kā jūsu mazais svešzemju kartupeļu mājdzīvnieks, un jūs pielāgojat gandrīz visu, un ir maz reklāmu, kuras varat nosaukt par labākajiem. daļēji tas attiecas tikai uz rūpēm par savu mājdzīvnieku, taču spēlē ir daudz mini spēļu, un tās ir diezgan laika tērēšanas (tikai tad, ja jums ir garlaicīgi), jūs varat saģērbt savu mājdzīvnieku un izvēlēties, kāda dzimuma vēlaties būt jūsu mājdzīvniekam. un nav nepieciešams internets, jo spēle ir bezsaistē. Es esmu pārsteigts par šo spēli, jo es nedomāju, ka man tas patiks, bet es nekad nezināju, ka tik vienkārša spēle var sniegt man tik daudz jautrības, es tikai vēlos, lai viņi to darītu. pievienot citus atjauninājumus
1 zvaigzne, jo, kad bija teikts, ka ļauj ierakstīt audio, es nospiežu atļaut vai liegt to vienkārši iesaldēt spēli tik stulbi
Vecs, bet zelts
2015. gadā, kad man bija 7 gadi, tu padarīji manu bērnību laimīgu
Laba forša visvis labaka spele
Pou Casual egz
Pou פנאי oqfq
Ļoti vienkārša spēle, bet daudz iespēju, mini spēles, iepirkšanās, grafika utt. Pou ir tik mīļš. Nekad nekļūst garlaicīgi. Sudoku, braukšana pa kalniem un ēdiena uzņemšana ir vienkārši wow. Šai spēlei ir no līdz z funkcijām un daudz ko darīt. Šo spēli var spēlēt bērni līdz vecam vīrietim. Un mikrofons darbojas skaidri. Es teikšu, ka tas ir labāk nekā runāt ar tomu pēc apģērba 7. Lūdzu, instalējiet to. Piešķirot tai 5 zvaigznes. Daudz monētu. Nav ultra grafikas. Ļoti labs . Pilna jautrības. Paldies.
Laba spele
Tam vajadzētu būt iespējai satikt citus pou ar tīklāju un wifi savienojumu (bezsaistē). Un skatīties, kā viņi tiekas viens ar otru.😊
Nevaru ielādēt
Nesūdzos , tik biki raustās .
Tas ir patiešām jauki un izklaidējoši! Manuprāt, ir jauki iemācīties atbildību un jauks mājdzīvnieks. Atšķirībā no Talking Angela, šajā nav reklāmu, jūs varat ietaupīt īpašus mirkļus, āra funkciju un mīļu mājdzīvnieku! Ja godīgi, tā ir jauka un lieliska spēle cilvēkiem, kuri nav Talking Angela fani un ļoti vēlas mājdzīvnieku.
Man ļoti patīk šī spēle, bet vienīgā problēma ar to ir tā, ka jums dažreiz ir jāmaksā sava personīgā nauda, un jūsu tālrunī/ierīcē tiek parādīts daudz paziņojumu, ja atstājat pou uz 1 dienu.
Man tas patīk, bet tas, ka es izslēdzu lietotni un mans tālrunis rada trokšņus, es dzirdēju, ka pou kliedz vai kaut kas tamlīdzīgs, bet vienalga tas joprojām ir forši, bet es to izdzēšu, jo tas ir patiešām rāpojoši, bet arī mans mazais brālis. teica, ka redz murgus
Bricks Breaker Quest Arcade mwk
Sāk jau palikt garlaicigi
Pou Įprastos temos dzme
Ļoti ateisma spēle, bet es jūtos vīlusies par ēdienu, ka viņš neatvēra muti, kad bija paēdis. Tas nozīmē, ka es iztērēju naudu maizes gabaliņam, nevis nopirku skaistas tapetes. Es negribēju būt ļauns, bet, lūdzu, izrādiet cieņu.
Laba spēle, bet kāpēc jūs nepievienojat spēlēm jaunu pvp spēli
Ir labi
Man tas patīk, bet dažreiz es nevaru viņu pabarot...
Werry forši.